Contact clienti: 0762 333 343 - Contact parteneri: 0766 211 111

Luni - Vineri : 09:00-17:00

Despre noi Hubners S.R.L. - Chipolino

Suntem un colectiv, si totodata o echipa formata din tineri dinamici si responsabili in tot ceea ce facem.  Firma a fost infiintata in anul 2012, cu multe idei de realizat, in special sustinerea si promovarea brand-ului pe care il reprezentam official in Romania – Brand-ul “ Chipolino “

Chipolino avand un renume foarte bun in randul clientilor din toata Europa, am ales sa il sustinem si sa-l facem cunoscut in randul tuturor mamicilor si viitoarelor mamici din Romania.

De ce sa alegeti Chipolino? Foarte simplu …

În scopul de a vă ajuta, vă răspundem la această întrebare:

1.    Oferim produse 100% sigure

  • Se respecta toate normele de siguranta europene
  • Ele nu conțin substanțe nocive și substanțe chimice care sunt periculoase pentru sănătatea dvs.
  • Ele sunt 100% testate în laboratoare europene certificate în conformitate cu toate cerințele standardelor Europene
  • Ele nu provoacă deficit în sistemul imunitar, dezechilibru hormonal, decese de cancer, sau stari care pot avea efect negativ asupra sistemului de reproducere sau care pot cauza alergii.     

 2.    Confortabil, practic si util

  • Confortabil - făcut cu grijă pentru copii. Considerăm ca copii sunt prioritatea noastra si producem numai produse de calitate, pentru confortul lor.
  • Practic - oferim un portofoliu larg de produse, în conformitate cu gusturi diferite, nevoile și stilul de viață al părinților si viitorilor parinti. In fiecare noua colectie vom include modele cu diferite funcții, astfel încât fiecare client poate alege lui / ei cel mai potrivit produs.
  • Utile - faciliteaza cresterea copiilor și sprijina dezvoltarea acestora

 3.    Raport rezonabil pret / calitate – calitatea perceputa conform pretului correct  în segmentul mediu  de pret.

 4.    Marca Bulgara cu traditie – de 17 ani printre liderii din industria de îngrijire a copiilor

 5.    Stil distinct si concepte de design - In mod traditional aceasta a fost o caracteristică distinctă a brandului - elemente specifice de design, aspect, si decoratiuni pe tesaturile produselor. Conceptul pentru fiecare produs este creat în studioul nostru de proiectare, pentru a ne asigura că toate culorile și stilurile contribuie la dezvoltarea simțurilor copiilor și stima de sine a părinților lor.

Management strict și fără compromisuri de fata de relatia cu clientul - fiecare reclamație este atent revizuita de echipa noastra, tindem mereu spre decizia optima pentru a satisface clientul nostru. Pentru o mai bună comunicare și transparență va îndemnam pe toți să ne contactati și să ne urmariti activitățile noastre pe Facebook-ul nostru și pe www.hubners.ro