Retur Produse

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. 
Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) CU OBLIGATIA SUPORTARII CHELTUIELILOR DE TRANSPORT OCAZIONATE CU LIVRAREA PRODUSULUI.
Returnarea produsului catre HUBNERS S.R.L. trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client, exceptie Posta Romana, conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6, litera I.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14  zile de la receptia produsului returnat. HUBNERS S.R.L. va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor. Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe hubners.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de S.C. HUBNERS S.R.L.:

  • Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit.
  • Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original (daca a fost emis de producator / distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de accesoriile / cadourile cu care a fost livrat.
  • Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate. 
  • Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii. 
  • Nu se accepta returul produselor Cosmetice, a celor din categoria Maternitate si de ingrijire personala daca au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena.

Conditii de predare:

– Coletul trebuie sigilat pentru a putea fi preluat si returnat in conditii optime: va recomandam o cutie solida sau un plic, ambele cu protectie la interior in cazul in care ambalajul original este deteriorat.

–  Trebuie completat si trimis prin e-mail la adresa office@hubners.ro formularul de retur pentru produsele pe care doriti sa le returnati.

Fromular retur:

Catre SC Hubners SRL,

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: ............

Comandate la data : ............ / primite la data : ............

Numele consumatorului ............

Numar de telefon ............

Nr comanda .........

Adresa consumatorului ............

Data ............

Produse de tip comanda speciala (indiferent de categorie) nu pot fi returnate.

Limitarea dreptului la retur gratuit
Compania HUBNERS SRL isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur produse in 14 zile” in cazul unor retururi repetate sau in cazul unor urme vizibile de uzura a produselor, indiferent de tipul produsului returnat.
Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.