Livrare

Livram colete oriunde in tara prin firma de curierat rapid Fan Courier, GLS sau Urgent Curier. Pretul pentru livrarea prin curier este de 10 RON cu TVA inclus.

Comenzile ale caror valoare depaseste suma de 250 RON sunt livrate GRATUIT.

Coletele expediate prin firma de curierat rapid ajung la destinatie, oriunde in tara, in maxim 2 zile lucratoare, inclusiv sambata.

Comenzile receptionate pana la ora 15:00 se expedieaza in aceeasi zi, iar cele receptionate dupa ora 15:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Returul produselor:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) CU OBLIGATIA SUPORTARII CHELTUIELILOR DE TRANSPORT OCAZIONATE CU LIVRAREA PRODUSULUI.
Returnarea produsului catre HUBNERS S.R.L. trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client, exceptie Posta Romana, conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6, litera I.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14  zile de la receptia produsului returnat. HUBNERS S.R.L. va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor. Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe hubners.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor.